Energetische stoelen

broncode-stoel

Energetische stoelen

In mijn begeleidingspraktijk maak ik op verzoek of in overleg gebruik van de zogenaamde energetische stoelen. Het zijn speciaal ontwikkelde stoelen die geladen zijn met (kosmische) energie; een lichtmatrix van levend licht.  De ervaringen van mensen die gebruik maken van deze stoelen kunnen als volgt worden samengevat:

Het ervaren van een aangename rust, een toename van het inzicht in moeilijke situaties, het verminderen of zelfs verdwijnen van pijnklachten, een toename van het zelfhelend vermogen (verhoging van bijvoorbeeld fysieke weerstand). Kort gezegd, de stoelen harmoniseren, vitaliseren en ontstressen.

Ik maak in mijn begeleidingspraktijk gebruik van de Urim-stoel en de Broncode stoel van Monique Timmers en zet ik o.a. in bij cliënten, medewerkers bij algemene coachings-vraagstukken, bij een veelheid van ziekteverschijnselen, specifieke ziekteverschijnselen rondom stress, overspannenheid en burn out.

Zie voor meer informatie de site ur-codes.nl / moniquetimmers.nl.

Aanbod
broncode-stoelDe stoelen worden al naar gelang de persoonlijke situatie, (leer)behoefte tijdens begeleidingssituaties ingezet. Uiteraard kunnen ook specifieke programma’s met de stoelen uitgevoerd worden, zoals het reinigen van de individuele energiecentra, de chakra’s. De kosten komen overeen met de kosten voor supervisie/coaching sessies.

 

 

 

contact