Levensenergie; De 7 chakra’s.

levensenergie-bloem

Levensenergie; De 7 chakra’s.

Is meten ook weten
Is meten ook weten, waarbij alles bewezen én op ‘onze’ wetenschappelijk basis aangetoond moet worden? Of is er al vaker een gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat we daadwerkelijk weten of voelen en is ons lichaam niet alleen biologisch te verklaren, maar ook zogenaamd energetisch?  Hierbij maakt de mens onderdeel uit van de kosmos, het groter geheel en is op energetische manier verbonden. De chakra’s, de menselijke energiecentra, zijn een belangrijk onderdeel van deze ‘onzichtbare’ menselijke huishouding en hebben een specifieke betekenis.

Chakra’s is Sanskriet en betekent wiel. Er zijn 7 hoofdchakra’s en dit zijn als het ware energiewielen met het normale menselijke oog niet waarneembaar.  Als het ware draaiende wielen met spaken, ook wel bladeren genoemd. Het woord aura is voor menigeen iets bekender dan chakra en is het totale energieveld om de mens heen. De chakra’s zijn in feite de psychische generatoren van dit aurische veld. Deze chakra’s zijn moeilijk waar te nemen, maar wel door menigeen te voelen. Daarnaast kunnen we deze energiecentra ook vertalen naar organisaties.

In 8 bijeenkomsten van 2 uur, gaan we dieper in op de 7 chakra’s; er vooral niet te veel over praten, maar  voornamelijk ervaren, voelen en bewust inzetten bij bepaalde situaties.

Daarnaast kunnen Chakra’s ‘vervuild’ raken of niet adequaat draaien. Door o.a. het gebruik van de energetische stoel gaan we deze bij iedereen (individueel) reinigen.

In 8 bijeenkomsten wordt een relatie gelegd naar de mens en zijn chakra’s en ook naar de mens in zijn leef- en werksituatie.

Maximaal 5 deelnemers kunnen aan deze cyclus deelnemen.
Kosten € 125,-

Aanbod
De stoelen worden al naar gelang de persoonlijke situatie, (leer)behoefte tijdens begeleidingssituaties ingezet. Uiteraard kunnen ook specifieke programma’s met de stoelen uitgevoerd worden zoals het reinigen van de individuele energiecentra, de zogenaamde chakra’s. De kosten komen overeen met de kosten voor supervisie/coaching sessies.

Locatie:
Praktijkruimte Vires Novi
Mussenberg 7
6085 CE Horn

contact